Valentijn en de knuffels van Lumpin

Blog Beste Vriendjes, 8 januari 2021 geschreven door Petra Steffens

Valentijnsdag is al jaren méér dan alleen maar een dag voor verliefden. Liefde zit nou eenmaal in meer dingen dan in alleen maar verliefd zijn. Liefde zit in vriendschap, in een aardig woordje voor een ander, een compliment, behulpzaamheid voor een naaste, aandacht voor de mensen om je heen. 

Beste Vriendjes roept je op deze dag aan te grijpen om liefde te tonen voor iemand die belangrijk voor jou is, die wel wat steun kan gebruiken, troost of aandacht. Laat de liefde maar stromen op alle vlakken, naar alles wat jou nu te binnen schiet.

Een hart, een bloem, een beer

Van oudsher is het symbool op Valentijnsdag een hart, een bloem, een kaart of ... een beer. En zeg je beer, dan denk je al gauw aan .... een knuffelbeer. Zo eentje die zacht is, lief en aardig. Een maatje die troost biedt, gezelligheid, je toespreekt of die beer die je op elk moment kan omhelzen. Gewoon een vriend voor het leven.

Gek op beren

Wij - van Beste Vriendjes - zijn gek op beren. Dat wist je natuurlijk al lang, we komen er zelfs in om, in de beren. Naast beren vonden we onlangs hele toffe vrienden van beer. Bij Lumpin. Een heleboel nieuwe en echte knuffelvrienden van beer. Vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Wij zijn unaniem van mening; een ideaal cadeau voor misschien wel jouw Valentijnsdag.

Echte vrienden

Knuffels van Lumpin zijn meer dan zomaar een zachte vriend. Ze zijn vriendelijk, dragen hun hart vol liefde, hebben hun eigen naam, een geschiedenis. En je weet precies wat ze graag doen, waar ze van houden en vandaan komen. Net als echte vrienden dus.

Luister maar eens mee....

Hubert, de eekhoorn reist de wereld rond op zoek naar nieuwe nootjes. Al jaren is hij gek op cashewnoten maar in Brazilië ontdekte hij zijn favoriet: de pijnboompit. En lekker dat die zijn. Naast liefde voor nootjes is er zijn liefde voor Praag; de plek waar hij vandaan komt.

Rosie, de koe, is ook een reiziger. Ze ging op ontdekking naar de lekkerste smaken chocolade. In haar thuisland Zwitserland werkt ze nu aan een hele nieuwe -of eigenlijk de lekkerste! - smaak chocolade. Geniet mee van Rosie’s heerlijke avonturen.

Egel Pepe doet niets liever dan verhalen vertellen. Met zijn buikje vol en rond zit hij in zijn stoel en al zijn vrienden verzamelen zich om hem heen. Want zittend in zijn stoel vertelt Pepe de mooiste verhalen. Verhalen om volop van te genieten.

Uil Merlin houdt ervan om een held te zijn en zijn angsten te overwinnen. Zijn eigen grote verhalen is hij gaan geloven, verhalen over moedige daden. Maar diep van binnen is hij eigenlijk helemaal niet zo dapper. Wie helpt hem zijn angsten overwinnen? 

is het eerste dat mensen zien als ze je website bezoeken. Hier kun je bijvoorbeeld een slogan plaatsen die je bedrijf beschrijft.

Welk van deze knuffels spreekt jou aan en vol liefde toe? Er zijn er nog veel meer. Die vind je hier. Ieder met een eigen verhaal. Wie weet geef jij hem of haar met plezier cadeau. Aan iemand die jij dolgraag verrast; je kleintje, je nichtje of neefje, je buurmeisje, de dochter of zoon van je vriendin. En maak jij Valentijnsdag tot en originele dag voor jou en de liefde. Koop  ́ m voor jezelf, voor iemand die je liefhebt of ..... iemand die aandacht verdient.