Bunnies by the bay: over konijnen en het hondje dat over ze waakt!

 Blog Beste Vriendjes, 2 april 2021  geschreven door Petra Steffens

Aan de basis van het ontstaan van de knuffelvrienden, het speelgoed en serviesgoed van Bunnies-by-the-bay staat een afschuwelijk ongeluk. Een ongeluk dat als één van de ergste commerciële visserijrampen in de geschiedenis van Amerika te boek staat. Zussen Suzanne en Krystal verloren vader, ooms, broer en neven.


Gelukkig ontstaan uit moeilijke periodes ook mooie dingen. Grootmoeder vertelde verhalen over de konijnen bij haar in de tuin aan kleindochters Suzanne en Krystal. Verhalen die troostend werkten. De konijnen en het hondje dat over hen waakt werden de karakters van Bunnies-by-the-bay. Grootmoeder drukte hen ook haar wijsheid op het hart. ‘De enige manier om vreugde terug te krijgen in je leven is door vreugde aan anderen te brengen.’ 

En zo begonnen de zussen na het rouwen en huilen met het maken van konijnenknuffels. Eerst enkele exemplaren voor eigen gebruik. Maar de konijnen werden snel vrienden met iedereen en gaven zo veel troost dat ze uitgroeiden tot het merk dat ze nu zijn; Bunnies by the bay.


De beste vrienden van Beste Vriendjes

Eén ding was duidelijk toen Beste Vriendjes deze knuffels en ander speelgoed ontdekte: wat een

toffe harige knuffelvrienden. We waren gelijk smoorverliefd op deze ultrazachte knuffelmaatjes; de
konijnen aan de baai. Samen met het hondje dat over de konijnen waakt zijn het echt de beste vriendjes voor het leven.

Gek op konijnen

Als kind waren wij vroeger al gek op konijnen. Zitten bij de konijnen en ze verhalen vertellen was een perfecte uitlaatklep om alles om ons heen een beetje te vergeten. Dat gaf troost en rust. Konijnen luisteren heel aandachtig en dat doen de konijnen van Bunnies-by-the-bay ook.

Beste Vriendjes heeft veel verschillende knuffel vrienden van Bunnies by the bay. Alles is te combineren tot een leuke cadeau set of geef het als kraamcadeau. 

Ken jij Bunnies by the bay al? 

De wereld van de schattige pluizige konijntjes aan de baai is door de zussen Suzanne en Krystal opgericht in 1986. Al ruim 30 jaar bekend over de hele aardbol en de favoriete knuffel onder de kleintjes. 

Liefde, comfort en veiligheid 

Bunnies by the bay maakt producten die liefde, comfort en veiligheid bieden voor kinderen. ‘Vreugde brengen aan anderen, geeft vreugde in je eigenleven.’ Grootmoeder zei het al, nadat veel mannen hun leven op zee verloren. De familie leek ontroostbaar maar dankzij de verhalen van de konijnen – waarmee het allemaal begon - kregen zij weer hoop voor de toekomst. En nu mogen de knuffels kinderen liefde, plezier en vreugde brengen. 

Inmiddels heeft Bunnies by the bay een ontzettend uitgebreide schattige cadeautjeslijn vol met allerlei soorten konijnen en diersoorten. De knuffels zijn grappig, heerlijk zacht en echt een leuk en lief beste vriendje voor ieder kind. Erg leuk ook om cadeau te geven, zeker als cadeau set of kraamcadeau.